Savur Nuri Cıngıllıoğlu Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 04825712014
WEB https://savurncal.meb.k12.tr
Adres : SAFA MAH. H.BAHRİ YAVUZ CAD. 43/1 SAVUR/MARDİN
VİZYON : BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ESASLARA VE YENİLİKLERE AÇIK, ÇEVRE VE ÜLKE İHTİYAÇLARINA UYGUN, METOTLU ÇALIŞAN, SÜREKLİ OLARAK GELİŞEN VE YENİLEŞEN, BİR YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNA HAZIRLANAN, MADDİ VE MANEVİ BAKIMDAN DONATILMIŞ, ETKİLİ VE NİTELİKLİ, ÇAĞDAŞ, DEMOKRATİK BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : ÖĞRENCİLERİMİZİN: BİREYSEL YETENEKLERİNİ DİKKATE ALARAK ÖĞRENMELERİNİ, BİLGİLİ BECERİLİ, ÖZGÜVENLİ OLMALARINI ÇEVRESİ İLE İYİ VE OLUMLU İLETİŞİM KURACAK DAVRANIŞLARI KAZANMALARINI, LİDERLİK ÖZELLİKLERİNİN YANI SIRA, İŞ BİRLİĞİ VE EKİP ÇALIŞMALARINA YATKIN BİREYLER OLMALARINI, SAĞLAMAKTIR.
BAŞARILAR : SPORTİF FAALİYETLERDE İL DERECELERİ TÜBİTAK PROJE YARIŞMASI DERECELERİ SANATSAL FAALİYETLER

Saatler : 08:20 15:20
Yabancı Dil : İNGİLİZCE ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulumuza ilçemizin bütün köylerinden öğrenci servisi bulunmaktadır. Mardin merkez için öğretmen servisi mevcuttur.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : SAFA MAHALLESİ SAVUR MARDİN